FAQ

FAQ, oftewel veel gestelde vragen: 

Producten & Pakketten

 1. Kan ik een pakket ook als abonnement periodiek ontvangen?

  Ja, alle pakketten kunnen gemakkelijk automatisch periodiek bezorgd worden. Jij kiest op de bestelpagina wanneer en hoe vaak je het pakket wilt ontvangen. Zo heb je geen omkijken meer naar de vervolgbestellingen en heb je altijd op tijd een nieuwe voorraad in huis. Met een abonnement krijg je ook nog eens extra korting: 

  • Maandelijkse levering: 7.5% korting op elke levering, boost je korting tot 10% vanaf 6 leveringen!
  • Levering per 2 maanden: 6.5% korting op elke levering, boost je korting tot 8.5% vanaf 6 leveringen!
  • Levering per 3 maanden: 5% korting op elke levering, boost je korting tot 7.5% vanaf 6 leveringen!

  Handig toch?

 2. Waar kan ik terecht met een vraag over een specifiek product in een pakket?
  Voor vragen kan je contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of een whatsapp bericht sturen naar 06-13998347. We helpen je graag verder! 

  Wij kunnen geen medische adviezen geven per email of telefoon. Je zult altijd worden doorverwezen naar jouw huisarts, tandarts, mondhygiënist of organisatie die je hierover wel kan adviseren. Onze website is niet bedoeld om persoonlijke adviezen te geven en vervangen in geen geval een medisch consult. Wel kunt u veel informatie vinden op www.thuisarts.nl

Bestellingen, verzendingen en retourneren 

 1. Hoe kan ik bij de checkout betalen? 
  Je kunt op de volgende manieren afrekenen:
  1. Via de snelle checkout Apple Pay, Google Pay en Shop Pay
  2. Via iDeal, credit card (Visa en American Express), PayPal, Maestro, MasterCard. Vul hiervoor eerst bij de checkout je adresgegevens in. 

 2. Zijn de pakketten inclusief BTW? 
  Ja, alle vernoemde prijzen zijn inclusief BTW. Facturen van Vegan-Body.nl zijn vrijgesteld van BTW o.g.v. artikel 25 Wet OB.

 3. Wat is de opzegtermijn van bevestigde pakketten in abonnementsvorm?
  Mocht je er voor hebben gekozen om een pakket periodiek te ontvangen maar wil je de leveringen stoppen, dan kan je hierover contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

 4. Wat zijn de verzendkosten?
  Bij bestellingen vanaf 50 euro versturen wij jouw bestelling gratis. Voor bestellingen onder 50 euro worden 4,95 euro verzendkosten in rekening gebracht.

 5. Kan een bestelling geretourneerd worden?
  Mocht je niet helemaal tevreden zijn over je bestelling dan maken wij dat graag voor je in orde. Voor het retourneren van ongeopende en ongebruikte producten vragen wij je om binnen 14 dagen na ontvangst via het contactformulier op deze website contact met ons op te nemen en de retournering aan te vragen. Wij informeren je dan graag verder over de verdere retourprocedure waaronder ons retouradres. Na de aanvraag voor de retourzending moet het te retourneren pakket binnen 14 dagen naar ons verzonden worden. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag van de bestelling inclusief de initiële verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten aan jou terugstorten, uiteraard wanneer de producten zich in goede staat bevinden. Graag maken we je er op attent dat alleen complete pakketten geretourneerd kunnen worden mits wordt gehouden aan de overige voorwaarden. Een gedeeltelijk pakket kan dus niet geretourneerd worden doordat een pakket als een geheel wordt verkocht. Indien je bijvoorbeeld twee pakketten bestelt, dan kan uiteraard wel een van de twee of allebei de pakketten geretourneerd worden, mits volledig en er gehouden wordt aan de retourvoorwaarden. Zie ook onze algemene voorwaarden.

 6. Wat zijn de kosten om pakketten te retourneren?
  Aangezien het terugsturen van producten niet duurzaam is (het kost immers veel CO2 voor extra vervoer), bieden wij geen gratis retourbeleid aan. De kosten van terugzending zijn dus voor eigen rekening. Heb je vragen over een van onze pakketten, neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website of via een whatsapp bericht. We helpen je graag om het juiste pakket te kiezen.

 

Contactformulier