Verzend & Retourbeleid

1. Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen vanaf 50 euro versturen wij jouw bestelling gratis. Voor bestellingen onder 50 euro worden 4,95 euro verzendkosten in rekening gebracht.


2. Kan een bestelling geretourneerd worden?

Mocht je niet helemaal tevreden zijn over je bestelling dan maken wij dat graag voor je in orde. Voor het retourneren van ongeopende en ongebruikte producten vragen wij je om binnen 14 dagen na ontvangst via het contactformulier op deze website contact met ons op te nemen en de retournering aan te vragen. Wij informeren je dan graag verder over de verdere retourprocedure waaronder ons retouradres. Na de aanvraag voor de retourzending moet het te retourneren pakket binnen 14 dagen naar ons verzonden worden. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag van de bestelling inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten aan jou terugstorten, uiteraard wanneer de producten zich in goede staat bevinden. Graag maken we je er op attent dat alleen complete pakketten geretourneerd kunnen worden mits wordt gehouden aan de overige voorwaarden. Een gedeeltelijk pakket kan dus niet geretourneerd worden doordat een pakket als een geheel wordt verkocht. Indien je bijvoorbeeld twee pakketten bestelt, dan kan uiteraard wel een van de twee of allebei de pakketten geretourneerd worden, mits volledig en er gehouden wordt aan de retourvoorwaarden. Zie ook onze algemene voorwaarden.


3. Wat zijn de kosten om pakketten te retourneren?

Aangezien het terugsturen van producten niet duurzaam is (het kost immers veel CO2 voor extra vervoer), bieden wij geen gratis retourbeleid aan. De kosten van terugzending zijn dus voor eigen rekening. Heb je vragen over een van onze pakketten, neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website of via een whatsapp bericht. We helpen je graag om het juiste pakket te kiezen.

Contactformulier